Najnovšie recenzie zo sekcie Hry na Nintendo Wii
- sportova tematika,lahka ovladatelnost
produkt odporucam ,dobra oddychovka
- nic
zabava pre viac ludi v rodine
- snachu
super gamesa
- pekná grafika
- sú tam postavičky Mii už z predošlých hier na Wii
- hry sú zaujímavé nápadité
- proti sú len susedia keď to hrajú :)
príjemné spestrenie na dlhé popoludnie, večer aj pre dospelých
- krásna grafika
- dobrá hrateľnosť
verím že produkt zabaví deti na dlhšiu dobu :)
- ..
- ..
- Nová verzia, ponúka tancovať online s hráčmi po celom svete
Tento produkt som si vybrala z dôvodu:
veľký a výborný výber pesniečiek
online tancovanie
Just Dance 2014 sa mi využíva úžasne, tancujem každý deň s celou rodinou :)
- hrateľnosť
- zábava
ten kto ma na wii hry ako wii sports alebo wii sports resort bude titulom sports party sklamany. hra ma otrasnu hratelnost, hry su nudne a tazko ovladatelne. urcite neodporucam, vyhodene peniaze :(
- super
ok
- pekná grafika
- možnosť tvorby nových drakov
- zaujímavá hra
Táto hra sa mi veľmi páči. Vlastne si tu vytrénujete vlastného draka a potom s ním môžete bojovať proti iným drakom! Každý drak má inú schopnosť a na každého treba ísť inak. Pre mňa je trochu nevýhodou že je tu len anglický jazyk, ale vždy keď sa spýtate Tvrďasa tak on vám poradí ;) Odporúčam!!!
- grafika
- výber pesničiek
- asi nič
Super hra, užijete si veľa srandy :-)
- je pre celú rodinu
- preto sme sa rozhodli lebo má vela hier,zimné,vodné,v horách,pre deti a dospelých
je to super,už čakáme na II.časť
super hra pre dvoch
- Výhoda hratia viac hráčov
- Neviem zatiaľ. Mám ju krátko.
Vrelo Odporúčam túto hru. Dá sa pri nej skvelo zabaviť.
- výborná hra pre deti
- dobre sa pri nej zabavia a ešte aj poskakujú z napätia :)
- možnosť hrania až 4 hráčov súčasne
odporúčam túto hru s kreslenými obľúbenými postavičkami, pretože je vhodná pre deti, je veselá a pekná
- je to super
je to super
pre deti fajn
- Hru hráme minimálne raz do týždňa
- Zatial sa bez nej nezaobisla ziadna party u nas
- moznost tréningu
- rozsírené moznosti hrania (Mash up, extreme version...)
- moznost stiahnutia plno dalsích pesniciek do hry
- za kazdý tanec získavate tvz. Mojo (XP) a postupujete do dalsích levelov- po kazdom leveli tocíte take koleso stastia a vyhrávate dalsie pesnicky
- spojenie klasických a moderných tancov
- Hra je skôr na zábavu, ako na reálne trenovanie (co nám napríklad nejako neprekáža)
Pre mna Jednoznačne najlepšia pohybová hra na wii. Ako som písala vyssie- vela moznosti hrania - Mash up, koleso stastia, dokupovanie pesniciek, extreme version, trening- ci uz kardio,cvicenia latino alebo 80. roky. Vsade, kde sa organizuje nejaká oslava , tak nás prosia aby sme doniesli celé wii aj s hrou. :)kazdy kto k nam pride sa od toho nevie odtrhnut- hybeme sa a na druhy den svalovka jak nic :D Myslím si , ze na prvy pohlad vyssiu cenu- 40 eur má hra naozaj vsestranne moznosti vyuzitia.
Som 100% spokojna
- hra, kde sa človek hýbe pri známych hitoch rôznych období, možnosť súťažiť s protihráčom
- niektoré choreografie sú náročné, ale treba trénovať
Hra nielen pre zábavu ale aj pohyb a tanec
Zobrazujem 41 - 60 zo 104 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...6 Ďalšie »